Welcome to the circus!

18.02.2014

Въпреки ежедневната модернизация на София в ролята й на европейска град, бързо строящите се големи търговски центрове и лъскавите барове и coffee shop-ове, някъде в сърцето на българската столица все по силно затуптява и vintage-културата. Все повече започват да се срещат онези персонажи от ранните десетилетия на XX-ти век с тяхните модни тендеции – точки, папионки, тиранти, плисета и фишута. А ако сте и още по-наблюдателни и още по в настроение за едно незабравимо и пъстро пътуване в миналото, бихте могли и да се докоснете до епицентъра на vintage-трептенето, изцяло във влиянието именно на музиката и танците.

Една от най-горещите точки на нощния живот в София през последните няколко месеца определено е клуб “MIXTAPE 5” в подлеза под Моста на влюбените. Като че ли всичко започна с една грандиозна идея за партив стил Великият Гетсби през миналата година, когато заведението се напълни с жадни за танци, вино и уиски почитатели на charlostone- и swing- музиката. Нощта свършва на сутринта след безбройни хореографии и заразяващо въодушевление.


На 1 март тази година “MIXTAPE 5” планува да открие зашеметяващо сезона с парти под наслов “Join the circus”. Станете и вие част от нестихващото до сутринта забавление! “MIXTAPE 5” е само на 10 минути разстояние от нашите апартаменти.